TECbalk

Bewust Bouwen

13 februari 2019 – De betrokkenheid van de medewerkers van de Sint Maartenskliniek bij de bouw van hun ultramodern OK-complex is groot. Elke dag komen ze kijken om de vorderingen te bewonderen. Vanuit deze betrokkenheid nodigden ze ons uit om deel te nemen aan een symposium Bewust Bouwen. Om de mensen, die de bouw van hun nieuwe pand verwezenlijken, een inkijkje te geven in de gang van zaken van de kliniek. 

Mark van Houdenhoven (voorzitter Raad van Bestuur) sprak over het ontstaan van de kliniek. Ook de groei die ze al een tijdje doormaken als innoverende en vooruitstrevende kliniek kwam aan bod. De visie die ze hebben, op het gebouw waar wij aan werken, lichte hij toe: Het ruimtelijk- en huiselijkgevoel voor de patiënt. Hij/zij moet zich veilig en thuis voelen aangezien ze vaak lang in de kliniek verblijven.

Orthopedischchirurg Koen Defoort gaf ons een kijkje in zijn operatiekamer. Door middel van een film werd ons getoond wat zijn werkzaamheden waren en wat daar allemaal voor nodig is. Ter afsluiting was er een lunch, waar werd nagepraat over hetgeen wat er gezegd en getoond werd.  

Betrokkenheid of wederzijds interesse bij een project is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Om op deze manier betrokken te worden bij een project is voor ons een unieke ervaring.

TECbalk
Over Ons

Partners

Projecten

Specialisatie

Branche informatie

Contact