TECbalk
Branche informatie

NOA en Afbouwkeur

KWALITEITSGARANTIE

Tectores is aangesloten bij onderstaande brancheverenigingen waardoor u gewaarborgd bent van kwaliteit, garantie en continuïteit. 

NOA

NOA

NOA

De ondernemersvereniging voor afbouwbedrijven. Tectores is aangesloten bij NOA. Onze branchevereniging NOA, heeft in samenwerking met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis garantiebepalingen vastgelegd voor o.a. stukadoorswerk in de algemene consumentenvoorwaarden. Met ruim 1.600 leden is NOA dé ondernemersvereniging voor afbouwbedrijven in Nederland. Alle bedrijven die bij NOA zijn aangesloten, zijn verplicht zich te verbinden aan deze voorwaarden.

Meer informatie

AfbouwKeur

AfbouwKeur

AfbouwKeur

Keurmerk voor vakwerk. Afbouwkeurbedrijven zijn bedrijven die aan strenge eisen voldoen. Afbouwkeur kijkt naar de vakbekwaamheid en ondernemersvaardigheden van alle afbouwbedrijven die ons keurmerk willen voeren. De deelnemende bedrijven worden voortdurend op kantoor en tijdens de uitvoering gecontroleerd, om te zien of ze aan de eisen blijven voldoen. Onder afbouwbedrijven vallen stukadoorsbedrijven, stellers en lijmers van niet dragende scheidingswanden, bedrijven die systeem- en gipsplatenplafonds aanbrengen, vloerenbedrijven die monoliet-, kunststof-, cementdek- en gietdekvloeren aanbrengen. Ook bedrijven die vloeren schuren, frezen, stralen of egaliseren én terrazzobedrijven kunnen Afbouwkeur verkrijgen.

Meer informatie

Nog meer informatie kunt u vinden op u bent beter af.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Wij werken volgens de algemene voorwaarden van NOA. Hieronder vindt u de pdf met deze voorwaarden. Door op onderstaande button te klikken opent u de pdf en kunt u hem opslaan.

TECbalk
Over Ons

Partners

Projecten

Specialisatie

Branche informatie

Contact