TECbalk
Partners

Duurzame relaties

Wat onze partners betreft streven we naar duurzame relaties. Door duidelijke afspraken, scherpe prijzen en het kwalitatief hoogstaande werk dat wij leveren hebben we al jaren een goede relatie met onderstaande partners. 

Bouwbedrijf Berghege

Bouwbedrijf Berghege
Bouwbedrijf Berghege, geboren én groot geworden in Oss. In 1924 opgericht als ambachtelijk timmermansbedrijf en uitgegroeid tot een veelzijdige bouwonderneming van formaat. Gespecialiseerd in projectontwikkeling, utiliteits- en woningbouw, onderhouds- en renovatiewerkzaamheden, serviceverlening en diverse werkzaamheden op het gebied van kleinbouw.

Lees meer

Hendriks Coppelmans ontwikkelende Bouwgroep

Hendriks Coppelmans ontwikkelende Bouwgroep
Hendriks Coppelmans is een eigentijdse, klantgerichte en innovatieve bouwgroep. We hebben ons toegelegd op wonen, in de breedste zin van het woord. Ontwikkeling, bouw en onderhoud zijn onze drie pijlers, maar nog veel belangrijker is onze filosofie: we maken wonen geweldig!

Lees meer

Bouwbedrijf Pennings bv

Bouwbedrijf Pennings bv
Bouwbedrijf Pennings bv is gevestigd in Rosmalen en opereert als onderdeel van de Koninklijke BAM Groep nv vanuit een volstrekt eigen identiteit op de Nederlandse bouwmarkt. Ons bedrijf is actief op het gehele traject van planontwikkeling, utiliteits- en woningbouw, renovatie en onderhoud. De projecten worden hoofdzakelijk gerealiseerd in de Randstad, midden en zuid Nederland.

Lees meer

Bouwbedrijf Peter Peters B.V.

Bouwbedrijf Peter Peters B.V.
Wij zijn de betrouwbare expert voor de meest uiteenlopende bouwprojecten. Al sinds 1988 staan wij met onze volledige service en bouwbegeleiding klaar om projecten tot een groot succes te maken. Wij denken mee met onze klant en streven hierbij naar innovatie en duurzaamheid.

Lees meer

Van Zoelen Bouw

Van Zoelen Bouw
Van Zoelen Bouw uit Oss is het full-service aannemersbedrijf van Albert van Zoelen, een zeer ervaren bouwvakker en aannemer met meer dan 30 jaar ervaring in de bouw.

Lees meer

Hendriks SGR

Hendriks SGR
We hebben een duidelijke visie op samenwerking. Voor ons is dit geen ‘lijstje’ dat we op de automatische piloot afvinken, maar een instrument waarmee we de opdrachtgever maximaal laten profiteren van onze toegevoegde waarde. Een visie ontwikkelen, een strategie uitzetten en kwaliteit leveren: daar draait het om. Wij noemen dat geen RGS maar SGR: Samenwerking geeft Resultaat.

Lees meer

Bouwbedrijf Gebr. van Gisbergen BV

Bouwbedrijf Gebr. van Gisbergen BV
Al meer dan honderd jaar bouwen wij aan onze uitstekende reputatie. Waarom? Omdat voor ons de lat niet hoog genoeg kan liggen. LEAN, ketensamenwerking en een innovatieve blik vormen ons DNA.

Lees meer

D’n Bart Timmerbedrijf

D’n Bart Timmerbedrijf
Bart van der Heijden is sinds april 2000 gevestigd in Oss met mijn zelfstandig timmerbedrijf. Door zijn jarenlange ervaring en vakmanschap is hij voor ons een zeer goede partner.

Lees meer

Coremans Bouw Interieur Styling

Coremans Bouw Interieur Styling
Coremans Bouw Interieur Styling bestaat ruim 10 jaar en heeft een grote diversiteit in Projecten mogen maken voor B2B en B2C. Doordacht vakwerk is voor ons het realiseren van woonwensen. Van complete nieuwbouw of verbouwing tot interieurs op maat, in de stijl die bij onze opdrachtgever past. Vanaf het moment dat we starten in onze werkplaats, tot de interieurbouw, afronding en nazorg.

Lees meer

TECbalk
Over Ons

Partners

Projecten

Specialisatie

Branche informatie

Contact