TECbalk
Partners

Duurzame relaties

Wat onze partners betreft streven we naar duurzame relaties. Door duidelijke afspraken, scherpe prijzen en het kwalitatief hoogstaande werk dat wij leveren hebben we al jaren een goede relatie met onderstaande partners. 

Bouwbedrijf Berghege

Bouwbedrijf Berghege

Bouwbedrijf Berghege, geboren én groot geworden in Oss. In 1924 opgericht als ambachtelijk timmermansbedrijf en uitgegroeid tot een veelzijdige bouwonderneming van formaat. Gespecialiseerd in projectontwikkeling, utiliteits- en woningbouw, onderhouds- en renovatiewerkzaamheden, serviceverlening en diverse werkzaamheden op het gebied van kleinbouw.

Lees meer

Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling

Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling

Van der Heijden vertaalt duurzaam denken in duurzaam doen en draagt graag bij aan het verduurzamen van de wereld. Daarbij toont zij ook haar maatschappelijke betrokkenheid door te investeren in projecten die bijdragen aan het verbeteren van de samenleving en de leefbaarheid.

Lees meer

Dombosch Bouw b.v.

Dombosch Bouw b.v.

Dombosch Bouw b.v. is een echt brabants bouwbedrijf dat is ontstaan in 1981 uit de overname van het toenmalige bouwbedrijf van Lee uit Geffen. Na enkele jaren is het bedrijf verhuisd naar Raamsdonksveer, waar het nu al weer ruim 30 jaar een begrip is.

Lees meer

Bouwbedrijf Peter Peters B.V.

Bouwbedrijf Peter Peters B.V.

Wij zijn de betrouwbare expert voor de meest uiteenlopende bouwprojecten. Al sinds 1988 staan wij met onze volledige service en bouwbegeleiding klaar om projecten tot een groot succes te maken. Wij denken mee met onze klant en streven hierbij naar innovatie en duurzaamheid.

Lees meer

Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Hendriks Bouw en Ontwikkeling is een familiebedrijf waarin vijf samenwerkende disciplines zijn ondergebracht. Op een duurzame en innovatieve wijze worden advies, ontwikkeling, bouw, w- en e-installatie, onderhoud en beheer integraal aangewend om de wensen van onze klanten optimaal in te kunnen vullen.

Lees meer

Hendriks SGR

Hendriks SGR

We hebben een duidelijke visie op samenwerking. Voor ons is dit geen ‘lijstje’ dat we op de automatische piloot afvinken, maar een instrument waarmee we de opdrachtgever maximaal laten profiteren van onze toegevoegde waarde. Een visie ontwikkelen, een strategie uitzetten en kwaliteit leveren: daar draait het om. Wij noemen dat geen RGS maar SGR: Samenwerking geeft Resultaat.

Lees meer

Bouwbedrijf Gebr. van Gisbergen BV

Bouwbedrijf Gebr. van Gisbergen BV

Al meer dan honderd jaar bouwen wij aan onze uitstekende reputatie. Waarom? Omdat voor ons de lat niet hoog genoeg kan liggen. LEAN, ketensamenwerking en een innovatieve blik vormen ons DNA.

Lees meer

TECbalk
Over Ons

Partners

Projecten

Specialisatie

Branche informatie

Contact