TECbalk
Partners

Duurzame relaties

Wat onze partners betreft streven we naar duurzame relaties. Door duidelijke afspraken, scherpe prijzen en het kwalitatief hoogstaande werk dat wij leveren hebben we al jaren een goede relatie met onderstaande partners. 

Bouwbedrijf Gebr. van Gisbergen BV

Bouwbedrijf Gebr. van Gisbergen BV
Al meer dan honderd jaar bouwen wij aan onze uitstekende reputatie. Waarom? Omdat voor ons de lat niet hoog genoeg kan liggen. LEAN, ketensamenwerking en een innovatieve blik vormen ons DNA.

Lees meer

Bouwbedrijf Berghege

Bouwbedrijf Berghege
Bouwbedrijf Berghege, geboren én groot geworden in Oss. In 1924 opgericht als ambachtelijk timmermansbedrijf en uitgegroeid tot een veelzijdige bouwonderneming van formaat. Gespecialiseerd in projectontwikkeling, utiliteits- en woningbouw, onderhouds- en renovatiewerkzaamheden, serviceverlening en diverse werkzaamheden op het gebied van kleinbouw.

Lees meer

Bouwbedrijf Peter Peters B.V.

Bouwbedrijf Peter Peters B.V.
Wij zijn de betrouwbare expert voor de meest uiteenlopende bouwprojecten. Al sinds 1988 staan wij met onze volledige service en bouwbegeleiding klaar om projecten tot een groot succes te maken. Wij denken mee met onze klant en streven hierbij naar innovatie en duurzaamheid.

Lees meer

Bouwbedrijf Wagemakers

Bouwbedrijf Wagemakers
Wagemakers is een modern familiebedrijf met veel ervaring op het gebied van woningbouw in de koop- en huursector, projectontwikkeling en utiliteitsbouw, maar ook renovatie en bouwservice. Met een gemotiveerd team van vakmensen leveren we uiteenlopende projecten op voor verschillende opdrachtgevers. Daarbij hebben we graag de regie, maar verliezen we opdrachtgevers en partners nooit uit het oog. Bouwen doen we tenslotte samen!

Lees meer

Muller Bouw

Muller Bouw
Muller Bouw staat bekend als een degelijke bouwer. En daar is iedereen bij het bedrijf trots op. Zo geldt voor Muller Bouw het principe ‘afspraak is afspraak’, dit loopt als de rode draad binnen de gehele organisatie. Het is een belangrijk element voor het leveren van betrouwbare Muller-kwaliteit: aandacht voor materiaal, materieel en mensen. Van het eerste initiatief tot en met de oplevering.

Lees meer

Coremans Bouw Interieur Styling

Coremans Bouw Interieur Styling
Coremans Bouw Interieur Styling bestaat ruim 10 jaar en heeft een grote diversiteit in Projecten mogen maken voor B2B en B2C. Doordacht vakwerk is voor ons het realiseren van woonwensen. Van complete nieuwbouw of verbouwing tot interieurs op maat, in de stijl die bij onze opdrachtgever past. Vanaf het moment dat we starten in onze werkplaats, tot de interieurbouw, afronding en nazorg.

Lees meer

Hendriks Coppelmans ontwikkelende Bouwgroep

Hendriks Coppelmans ontwikkelende Bouwgroep
Hendriks Coppelmans is een eigentijdse, klantgerichte en innovatieve bouwgroep. We hebben ons toegelegd op wonen, in de breedste zin van het woord. Ontwikkeling, bouw en onderhoud zijn onze drie pijlers, maar nog veel belangrijker is onze filosofie: we maken wonen geweldig!

Lees meer

TECbalk
Over Ons

Partners

Projecten

Specialisatie

Branche informatie

Contact