TECbalk

Wij zijn

Wij zijn Erik en Vinny Voets. We hebben samen Tectores opgezet om de dienstverlening in de afbouw te optimaliseren. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we u als partner op alle gebieden kunnen adviseren en ondersteunen. Wij zijn een landelijk afbouwbedrijf dat gespecialiseerd is in alle voorkomende stucwerkzaamheden, van traditioneel (handmatig) tot machinaal (spuitwerk), van behangklaar tot sierpleisters tot buiten stucwerk.
 De werkzaamheden worden uitgevoerd in nieuwbouw, utiliteitsbouw, renovatie en de particuliere markt.

Onze werkwijze

Uw vraagstelling is ons uitgangspunt. Daarom nemen wij graag op locatie de situatie op. Vervolgens spreken wij de gewenste werkwijze met u door, waarbij we meedenken over mogelijkheden en denken in oplossingen. Op basis van de doorgesproken opdracht stellen wij een offerte voor u op. Alle uit te voeren werkzaamheden worden zeer gedetailleerd omschreven, zodat duidelijk is wat u van ons kunt verwachten. U wilt graag verzekerd zijn van een optimale dienstverlening. Daarom doet u bij Tectores altijd zaken met één persoon. Dit is uw vaste contactpersoon vanaf het opnemen van de situatie tot en met de oplevering van onze werkzaamheden.

Ons personeel

Wij werken met een gemotiveerd team van vakkundige stukadoors/afbouwers die allemaal gecertificeerd zijn.  Onze mensen zijn nauw verbonden met het ambacht door een goede opleiding en veel praktische ervaring. Ze werken netjes, komen hun afspraken na en hebben ieder hun eigen discipline. Wat ze allemaal gemeen hebben is passie voor hun vak!
TECbalk
Over Ons

Partners

Projecten

Specialisatie

Branche informatie

Contact